Fard de Pleoape in 5 culori 4 - Bronze Amour

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
18,90 RON (TVA inclus) PRP: 40,00 RON
52
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Inspira-te din energia si culoarea nuantelor incorporate in Fard de Pleoape in 5 culori 4 - Bronze Amour si vei descoperi secretul atractiei feminine!

Indrazneste sa fii in trend in orice sezon cu fardurile de ochi in culori vibrante.
Ofera stralucire unica ochilor tai cu texturi fine si delicate, ce se aplica extrem de rapid pe pleoape si nu se strang intre pliuri.

Trusa de farduri contine 5 nuante diferite care iti ofera posibilitatea sa-ti realizezi un make-up spectaculos si diferit.

Caracteristici ale trusei de farduri:
- selectie versatile a nuantelor
- culori intens pigmentate cu textura neteda si matasoasa
- farduri de lunga durata

Fardurile pentru pleoape iti ofera posibilitatea sa-ti faci un make-up perfect atat pentru zi cat si pentru seara. Sunt nuante naturale, usor de purtat si complementare care variaza de la bej pana negru, te ajuta sa obtii un aspect senzational care sa se potriveasca oricarei ocazii.

Fii propriul artist de make-up cu aceaste farduri in 5 nuante ultra-pigmentata, de inalta performanta pentru un aspect fermecator.
Pigmentii minerali profund concentrati ai acestei palete si o noua tehnologie de amestecare inteligenta va vor lasa placerea unei culori intense, intr-o gama de culori naturale, contine atat nuante neutre cat si nuante indraznete potrivite pentru toate tonurile de piele.

Machiajul de zi
sau de seara va fi de senzatie in culori vibrante, ce-ti vor evidentia expresivitatea privirii. Ia cu tine Fard de Pleoape in 5 culori 4 - Bronze Amour pentru a arata senzational indiferent ca esti la birou sau la o iesire in oras.

Trusa de farduri are un design compact, foarte eleganta, poate fi tinuta lejer in geanta.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review