Fard de Pleoape in 5 culori 2 - Pretty Vulgar

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) PRP: 35,00 RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Inspira-te din energia si culoarea nuantelor incorporate in Fard de Pleoape in 5 culori 2 - Pretty Vulgar si vei descoperi secretul atractiei feminine.

Indrazneste sa fii in trend in orice sezon cu fardurile de pleoape in culori vibrante. Ofera o stralucire unica ochilor tai cu texturi fine si delicate, ce se aplica extrem de rapid pe pleoape si nu se strang intre pliuri.

Machiajul de zi sau de seara va fi de senzatie in culori vibrante, iti vor evidentia expresivitatea privirii. 

Fard de Pleoape in 5 culori 2 - Pretty Vulgar are un design compact elegant si contine 5 nuante diferite care iti ofera posibilitatea sa-ti realizezi un make-up spectaculos si diferit.

Fardurile in culorile intens pigmentate cu o textura neteda si matasoasa pot fi aplicate si estompate usor, avand o rezistenta de lunga durata.

Aceasta trusa iti ofera posibilitatea sa-ti faci un make-up perfect atat pentru zi cat si pentru seara. Sunt nuante naturale, usor de purtat si complementare care variaza de la alb-bej pana la maro-negru. Acestea te ajuta sa obtii un aspect senzational care sa se potriveasca oricarei ocazii.


Fii propriul artist de make-up cu aceasta trusa de farduri in 5 culori ultra-pigmentata, de inalta performanta pentru un aspect fermecator. 


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review