Fard de Pleoape 8 culori mate si sidefate The Beauty Look Book

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) PRP: 30,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Putine produse de machiaj sunt atat de versatile precum fardul de pleoape. Iti permite sa te joci cu forma ochilor tai si sa-l folosesti drept eyeliner, culoare pentru pleoape, uscat sau umed, pentru un machiaj office discret, smokey eyes seducatori sau pentru a-ti ilumina pometii.

Fardurile pentru pleoape au o textura ultrafina care confera tenului un aspect catifelat. Fardurile sunt puternic pigmentate pentru a obtine de fiecare data un aspect mat care radiaza. Culorile se intind perfect pe pleoapa si rezista intreaga zi fara sa isi piarda din pigmentare!

In plus, daca iti doresti un ruj mai rezistent, trece degetul printr-un fard de pleoape intr-o nuanta similara rujului si tapoteaza-l apoi pe buze. Insa cu o varietate atat de mare de branduri, texturi si finish-uri, poate fi o adevarata provocare sa-l gasesti pe cel mai bun.
Noi am reunit pentru tine cele mai bune farduri de ochi pentru ca tu sa obtii un look impecabil indiferent de stilul de machiaj pe care-l adopti sau bugetul de care dispui.
Fard de Pleoape 8 culori mate si sidefate The Beauty Look Book contine 4 farduri mate si 4 farduri sidefate foarte pigmentate.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review