Eyeliner si Creion Sprancene 2 in 1, tip Carioca Karite Double Effect

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
[2]
24,90 RON (TVA inclus) PRP: 65,00 RON
61
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1054

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Eyeliner si Creion Sprancene 2 in 1, tip Carioca Karite Double Effect este un produs clasic si elegant, perfect pentru orice trusa de machiaj. Capatul moale al eyelinerului este foarte usor de folosit si iti permite sa creezi linii de contur impecabile, chiar si ca incepatoare. Microfibra aplicatorului asigura o precizie inalta si o alunecare usoara pe piele. 

Textura matasoasa a tusului este rezistenta la umezeala, nu se estompeaza in timp si ofera o nuanta intensa de negru. Cu o atingere fina a aplicatorului, linia de contur poate fi gratioasa si rafinata. Cand aplicarea este mai ferma, eyeliner-ul tip carioca poate oferi un look mai intens, inspirat de anii '60. Este solutia ideala pentru un Cat-Eye clasic si elegant! 

Creionul tip Carioca pentru Sprancene are un capat cu o forma ideala pentru o aplicare cat mai naturala, in urma caruia se obtine o culoare maronie. Usor de folosit, cu un control maxim si cu un pigment puternic, aplicarea va fi floare la ureche! Formula acestui creion este bogata in vitamine, hranindu-ti sprancenele si oferindu-le un contur perfect intreaga zi. 

Un alt plus consta in eficienta acestui produs atat pentru machiajul tau, cat si pentru buzunarul tau! Achizitionand Eyeliner si Creion Sprancene 2 in 1, tip Carioca Karite Double Effect vei economisi bani, timp si spatiu datorita functiei 2 in 1. Astfel vei avea doar un produs in loc de doua si te vei bucura de un machiaj pretios, de neuitat! Te-am convis? Incearca-l si tu!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 2 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
N
Nedelcu Loredana
27 mai 2023
Achizitie verificata
Superb,linia culoare perfecta și rezistenta
A
Abdulazis Georgiana
24 feb. 2023
Achizitie verificata
Recomand ,este foarte practic și pot trasa cum îmi doresc liniile de tuș , sprâncenele îmi ies foarte naturale și îmi pot desena fire în sprânceană și arata foarte bine