Eyeliner lichid Waterproof Big Eyes Kiss Beauty Ultra Black

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 40,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1050

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Eyeliner lichid Waterproof Big Eyes Kiss Beauty Ultra Black traseaza cele mai dramatice contururi de ochi cu o precizie de neegalat! 

Eyelinerul waterproof elibereaza intensitatea negrului printr-un varf ascutit ce creeaza cele mai clare, pronuntate si intense linii de contur. Tusul de ochi va aluneca lin de-a lungul pleoapei pentru un maxim de precizie. 

Odata ce s-a uscat complet, produsul nu se intinde si nu crapa pe pleoape. Eyeliner-ul cu precizia unui lichid si textura usoara a unui gel are o formula inovatoare.

Tusul de ochi tip carioca ascunde o formula moderna ce asigura o durata indelungata a liniilor tale de contur. Astfel vei obtine un machiaj profesional de ochi de pisica simetric, dramatic si rezistent.

Design-ul acestuia iese in evidenta prin culoarea electrica si functionalitatea speciala a capacului ce iti permite sa il agati de portfard sau in buzunarul gentii, fara sa il pierzi. Vei stii mereu unde sa iti gasesti tusul de ochi!

Alege Eyeliner lichid Waterproof Big Eyes Kiss Beauty Ultra Black pentru a obtine un contur de lux al ochilor cu o precizie uimitoare!


Cumparate frecvent impreuna

Detalii

SKU
G1050
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review