Eyeliner Gel 3 culori + 2 pensule - Maro, Negru, Maro inchis

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) PRP: 50,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Alege Eyeliner Gel 3 culori + 2 pensule - Maro, Negru, Maro inchis si vei putea realiza un look dramatic sau o fineţe naturală a liniilor! Acum poţi obţine precizia unui eyeliner lichid cu uşurinţa aplicării unei formule pe bază de gel!

Eyeliner-ul gel este perfect pentru un machiaj îndrăzneţ “ochi de pisică”, dar şi pentru trasarea liniilor fine ale unui machiaj natural. Setul profesional de gel eyeliner conţine: o cutiuţă cu gel negru, una cu gel maro şi una cu gel auriu cu particule stralucitoare. Culorile din acest set de eyeliner sunt perfecte pentru a evidenția ochii căprui și verzi.

Culorile opace, cu o notă fină de shimmer, nu se subţiază la aplicarea gelului. În schimb, se usucă imediat pe pleoapă, pentru un finish optim de lungă durată. Fiind rezistent la apă, lacrimi sau frecare, eyeliner-ul gel te asigură că nu se va întinde sau strânge, machiajul tău rămânând perfect 24 de ore!

Achiziționează Eyeliner Gel disponibil în 3 culori pe PensuleMachiaj.ro și vei primi 2 pensule pentru aplicarea eyeliner-ului! 

Fii seducătoare cu Eyeliner Gel 3 culori + 2 pensule - Maro, Negru, Maro inchis şi privirea ta nu va fi nicicând mai intensă!



Cumparate frecvent impreuna

Detalii

Eyeliner
Eyeliner Colorat, Eyeliner lichid / gel, Seturi cu eyeliner

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review