Creion Multifunctional Contur 4 in 1 Qibest - Buze, Sprancene, Ochi

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
29,90 RON (TVA inclus) PRP: 120,00 RON
75
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Creion Multifunctional Contur 4 in 1 Qibest - Buze, Sprancene, Ochi are forma unui stilou cosmetic insa ascunde 4 culori cu 3 functionalitati diferite. Doresti sa realizezi conturul buzelor, sprancenelor si al ochilor unul dupa altul? Apesi pentru fiecare etapa si vei obtine creionul potrivit pentru fiecare zona.

Creionul contur 4 in 1 Qibest detine un mecanism automatic inovator care te ajuta sa iti simplifici ritualul de machiaj. Acest sistem iti pune la dispozitie 4 creioane cosmetice intr-o singura carcasa in forma de pix.

Pentru a folosi fiecare creion contur in parte, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul cu functionalitatea dorita. Fiecare creion este marcat de un simbol: un ochi pentru conturul ochilor, buze pentru conturul buzelor si doua sprancene in negru respectiv maro.

In plus, odata ce alegi creionul dorit, vei avea posibilitatea de a alege si lungimea varfului. Poti roti creionul multifunctional pentru a lungi sau ascunde minele de culoare. Astfel, te bucuri de beneficiile unui creion retractabil.

Ingredientele sunt waterproof iar culoarea intensa se distribuie usor pe piele si se usuca rapid. In plus, contururile dramatice iti vor defini machiajul la perfectie pentru o zi intreaga.

Alege accesorii smart de machiaj, alege Creion multifunctional contur 4 in 1 Qibest - buze, sprancene, ochi!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review