Creion de Ochi cu Efect de perla #07 Cherry Blossom

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 45,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Creion de Ochi cu Efect de perla #07 Cherry Blossom te ajuta sa trasezi o linie precisa si cu sclipici deasupra genelor si este perfect atat pentru un machiaj discret cat si pentru unul mai indraznet.

Da machiajului tau un plus de stralucire si de intensitate cu Creionul fard pentru ochi, lasand un aspect catifelat, dupa aplicare se fixeaza in 30 de secunde si rezista o zi intreaga, iar mai mult decat atat este rezistent la apa.

Culoarea e bogata si definita si are o compatibilitate excelenta cu pielea.  Creionul de ochi cu o precizie ridicata e rezistent la transfer.

Contine extract de piersici si castravete ce catifeleaza si revitalizeaza pielea, poate fi folosit atat singur cat si in combinatie cu un fard de nuanta mai neutra. Varful fin si precis ajuta la realizarea unor linii fini si stralucitoare. Creionul Fard pentru ochi se aplica deasupra genelor intr-o linie fina dand privirii tale o stralucire indrazneata.

Creion de Ochi cu Efect de perla #07 Cherry Blossom este disponibil intr-o culoare intensa care se aplica ca un fard si ofera o finisare metalica si stralucitoare. Contine o formula cremoasa care se intinde perfect, oferind o culoare bogata si consistenta. Cu acest creion pentru ochi poti realiza o serie de efecte, de la linii indraznete pana la linii subtiri si perfect definite. Este rezistent la apa, caldura si umiditate, iar formulele lor cremoase si intens pigmentate se aplica fara probleme.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review