Creion de Buze Peachy Pink

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
9,90 RON (TVA inclus) PRP: 20,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Daca aveti buze subtiri cu o forma neuniforma, de acum puteti sa echilibrati si sa infrumusetati buzele cu Creion Contur Buze - Peachy Pink CREION #131. Ideal pentru contur si volum, acesta ofera o nuanta intensa si finisare mata, dupa o singura aplicare.

Saruta, zambeste, mananca si bea, acest creion de buze ofera incredere, este rezistent la apa si la transfer!

Acest creion de contur pentru buze aluneca usor pe buze, este foarte usor de folosit datorita varfului conic si cremos pe care il are si ingredientelor pe baza de vitamina E si emolienti.

Dupa aplicare veti obtine buze voluminoase, intens pigmentate cu o finisare mate dupa doar o aplicare. Poate fi folosit singur sau in combinatie cu ruj, lipstick, fie ca iti doresti o culoare mai neutra, indrazneata sau mai stralucitoare, creionul de buze Peach Pink are o culoare potrivita.

Disponibil in magazinul online PensuleMachiaj intr-un spectru larg de culori, Lip liner-ul a fost creat pentru a va ajuta sa obtineti buze intense si voluminoase, de invidiat.

Lip Pencil Peachy Pink este un creion cremos, delicat si matasos cu un varf rezistent care va permite trasati un contur perfect al buzelor.

Obtine buze intense, voluminoase, delicate si in trend cu creionul contur buze de pe pensulemachiaj.ro!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review