Corector 6 culori Premium Perfect Palette

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
18,90 RON (TVA inclus) PRP: 50,00 RON
62
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Corectorul 6 culori Premium Perfect Palette este un produs cosmetic utilizat pentru mascarea imperfectiunilor tenului, pentru a-i da luminozitate si prospetime. Corectorul colorat se aplica pe zonele cu probleme, in cantitati mici, cu ajutorul unui buretel de machiaj ori folosind varful degetului. Nu trebuie intins pe toata fata, ci aplicat punctual, prin miscari de tapotare.

Fiecare nuanta de corector reuseste sa uniformizeze culoarea tenului si sa faca insesizabile diferentele existente initial. Se utilizeaza inainte de a aplica fondul de ten.

Corectorul verde neutralizeaza roseata, asadar reuseste sa acopere petele rosii, vasele de sange pronuntate si cosurile.

Corectorul galben combate neplacerea zonelor cu tonuri de mov si albastru.

Corectorul roz acopera cearcanele si vanataile, prin neutralizarea zonelor albastre-violet, dar si petelor pigmentare. Cu cat aceste pete au o culoare mai inchisa, cu atat e necesar sa fie mai inchis tonul de roz al corectorului.

Corectorul albastru da o tonalitate rece zonelor inrosite sau iritate, avand o putere mai mare ca aceea a corectorului verde.

Bucura-te de un ten impecabil in cateva secunde cu Premium Perfect Palette, corector in 6 culori!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review