REDUCERI de până la -70%. PROMOȚII LIMITATE🌞 !
  
  
  
  
 Poze Corector, Anticearcan, Concealer 5 culori 02 - Cherry Blossom Seduction

  • Poze Corector, Anticearcan, Concealer 5 culori 02 - Cherry Blossom Seduction
  • Poze Corector, Anticearcan, Concealer 5 culori 02 - Cherry Blossom Seduction
  • Poze Corector, Anticearcan, Concealer 5 culori 02 - Cherry Blossom Seduction

Corector, Anticearcan, Concealer 5 culori 02 - Cherry Blossom Seduction

Pret vechi: 45 RON Reducere 62%

Pret promotional: 16,90 RON

Disponibil in stoc

Livrare Rapida in 24-48 ore prin Fan Courier / Urgent Cargus

Îţi doreşti un ten impecabil, fără imperfecţiuni ? Esenţial pentru obţinerea acestui lucru va fi întotdeauna corectorul, nelipsit în realizarea unei baze de machiaj de durată. Meis îţi oferă trusa de concealer Cherry Blossom Seduction în 5 culori, ce te va ajuta sa treci peste micile complexe avute în legătură cu tenul tău !

Pe lângă corectarea machiajului, această trusă va uniformiza nuanţa tenului prin acoperirea excelentă oferită de consistenţa cremoasă pentru ca tu să te simţi încrezătoare în fiecare zi !

Trusa de concealer Meis conţine 5 nuanţe diferite de corector, potrivit oricărui ten sau culoare a ochilor, pentru ca machiajul tău să scoată în evidenţă cât mai mult din frumuseţea naturală ! Pornind de la cele mai deschise nuanţe ce te vor ajuta să ascunzi micile imperfecţiuni ale pielii, trecând prin nuanţele medii ce pot fi folosite drept anticearcăn şi ajungând la cele închise ce vor camufla cu succes roseaţa, cicatricile, acneea, depigmentarea şi chiar tatuajele, trusa de concealer Meis Cherry Blossom Seduction asigură satisfacerea cu succes a tuturor necesităţilor tenului tău ! Mai mult, nuanţa de bej deschis poate fi folosită cu rezultate excelente drept iluminator pentru pomeţi şi arcade !

Obţine o piele cu aspect sănătos în nuanţele potrivite ţie, folosind un produs de calitate superioară şi apelează mereu la trusa de concealer în 5 culori Cherry Blossom Seduction !

Dimensiuni: 14.2 x  5 cm

Diametru corector: 2 cm

0754.631.744 - Comenzi telefonice

Luni-Duminica, 09:00-19:00

 


Detalii produs


Categorie: Corector / ConcealerProduse recomandate