Ceara Epilat Elastica Discuri SensoPRO Italia Green Touch, 500g

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 35,00 RON
43
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Ceara Epilat Elastica Discuri SensoPRO Italia Green Touch sub forma de discuri SensoPRO Italia. Ceara se incalzeste in incalzitorul special pentru ceara traditionala, iar apoi se intinde un strat foarte subtire pe piele, cu ajutorul unei spatule din lemn. Ceara este refolosibila!

Ceara Epilat Elastica Discuri SensoPRO Italia Green Touch este un produs profesionist. Acest produs de frumusete este usor de utilizat si garanteaza rezultatele mult asteptate.

Ceara pentru epilare este eficienta pentru epilarea tuturor partilor corpului, este 100% natural, realizat exclusiv din componente naturale. Nu contine ingrediente modificate genetic sau alti aditivi chimici cum ar fi: stabilizatori si coloranti.

Ingrediente: zahar natural, acid citric organic, apa purificata. Componentele organice asigura o calitate ridicata si fac produsul ecologic si sigur pentru sanatatea umana.

Efectul este pe termen lung si previne cresterea parului. Contine ingrediente de calitate care fac ca procesul de indepartare a parului nedorit sa fie cat se poate de simplu.

Cu produsele noastre de frumusete, veti obtine o piele delicata si neteda pentru o perioada lunga de timp. Aceasta ceara pentru epilare de calitate ajuta la indepartarea fiecarui fir de par impreuna cu fiecare folicul de par si reduce treptat cresterea parului in zonele in care a fost folosita.

Cantitate 500 gr



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review