Buretel cosmetic roz - Beauty Blender

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
9,90 RON (TVA inclus) PRP: 20,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Incearca Buretel cosmetic roz - Beauty Blender pentru un machiaj impecabil si o acoperire a tenului in detaliu!

Un machiaj de calitate se realizeaza doar cu ajutorul unui buretel cosmetic pentru aplicarea eficienta a produselor cosmetice precum fond de ten, concealer si corector. Accesoriul este in forma de lacrima, cu o textura fina, ce se muleaza foarte usor in toate colturile fetei.

Buretelul este foarte bun pentru aplicarea bazei de machiaj, a fondului de ten sau a corectorului.
Inainte de a fi utilizat, va recomandam sa-l treceti prin apa pana se mareste volumul. In acest mod va distribui cantitatea optima de produs.

Se recomanda curatarea buretelului cosmetic dupa fiecare folosire pentru a se inlatura orice urma de rezid. Buretele pentru machiaj de culoare roz are o forma unica cu un varf usor rotund si un varf ascutit pentru o procizie fina pentru aplicarea, amestecarea si evidentierea trasatorilor fetei.

Forma unica a acestui burete cosmetic face sa poate fi folosit pentru aplicarea multor produse cosmetice. Marginea plana usor ascutita este ideala pentru a ascunde imperfectiunile si a acoperi chiar si zone greu accesibile ala fetei precum in jurul nasului, buzelor si ochilor, acest burete de machiaj acoperirea cearcanelor devine o misiune foarte usoara.

Buretele cosmetic este atat de precis incat puteti sa va conturati pometii si trasatorile fine ale fetei. Marginea plana a varfului are dimensiunea perfecta pentru aplicare produselor cosmetice sub forma de lichid, aplicarea fardului de obraz, evidentierea pometilor si definirea nasului. Marginea curbata ajuta la modelarea, definirea si sculptura conturului fetei, in special in jurul maxilarului, barbiei, fruntei si pometilor.

De asemenea poate fi folosit si pentru pe obraji a blush-ului lichid sau crema. Celalalt capat al buretelui Beauty Blender are un varf foarte fin si precis pentru a ajunge la cele mai greu accesibile zone ale fetei, poate ajuta chiar si la corectarea greselilor de machiaj.
Rezultatele sunt uimitoare si fara efort. Acest burete machiaj este destinat utilizarii umede, cu cat buretele este mai umed, cu atat acoperirea este mai buna. 

Valabilitate: 36 luni de la deschidere 


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review