Baza machiaj spray Ushas Make It First, 100ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 45,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2443

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Baza machiaj spray Ushas Make It First este produsul premium de incredere care se pulverizeaza pe pielea curata inainte de orice alt produs de machiaj. Actioneaza imediat, intrand in piele si uscandu-se intr-o pelicula lejera pe care se fixeaza la perfectie cosmeticele lichide, cremoase sau pulberi. Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a fixa fardul.

Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind tenul pentru aplicarea fardurilor.Textura usoara mascheaza imperfectiunile si pregateste pielea pentru machiajul de zi cu zi si asigura protectia impotriva factorilor din exterior lasand pielea fina si catifelata pe toata durata machiajului.

Baza machiaj spray Ushas Make It First este un primer tip spray care actioneaza in doua directii in acelasi timp. In primul rand, acesta formeaza o baza rezistenta pentru fondul de ten, farduri pleoape si alte cosmetice. A doua actiune a bazei de machiaj incepe cu procesul intens de hidratare a pielii. Chiar daca pielea poarta mai multe straturi de machiaj, ea se va bucura de o senzatie de confort pe durata zilei datorita ingredientelor hidratante.

A se folosi pe tenul curatat, inainte de a aplica orice alt produs cosmetic!

Cantitate: 100ml.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review