Baza Machiaj Karite Radiance & Anti-aging Luxury Primer 24K

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90ย RON (TVA inclus) PRP: 40,00ย RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2939

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Baza Machiaj Karite Radiance & Anti-aging Luxury Primer 24K este un produs premium ce asigura un machiaj indelungat si rezistent. Primerul netezeste si pregateste pielea pentru fixarea fardului, fondului de ten.

Noul primer iti ofera acces la un nou tratament revolutionar pentru tenul tau, fiind imbogatit cu micro particule de aur. Acesta are o compozitie delicata cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind tenul pentru fixarea produselor de machiaj. Textura usoara mascheaza imperfectiunile si pregateste pielea pentru machiajul de zi cu zi si asigura protectia impotriva factorilor din exterior lasand pielea fina si catifelata.

Micro particulele de aur, impreuna cu uleiurile esentiale, matifiaza si regenereaza pielea si ajuta la obtinerea unui ten fin, luminos si foarte bine hidratat. 

Folosit de makeup artisti din intreaga lume sub diverse forme, acest tip de baza pentru machiaj a devenit un "must" atunci cand se doreste obtinerea unui aspect intinerit, cu o stralucire naturala.

A se folosi pe tenul curatat, inainte de a aplica orice alt produs cosmetic!

Cantitate: 50ml

Cumparate frecvent impreuna

Detalii

SKU
G2939
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review