Baza de Machiaj / Primer Machiaj Gold Collagen

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 45,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Baza de Machiaj / Primer Machiaj Gold Collagen este un produs cosmetic waterproof, ce se aplica pe fata inaintea aplicarii celorlalte produse de makeup, avand o formula imbunatita cu pulberi de aur de 24 carate si colagen, substanta ce sporeste elasticitatea pielii si creeaza o stralucire hidratata si somptuoasa. Functioneaza inclusiv ca o crema hidratanta, netezeste tenul, regleaza productia de sebum si corecteaza imperfectiunile tenului, pregatindu-l pentru aplicarea machiajului.

La fel ca in cazul celor mai pretioase bijuterii, particulele de aur cu reflexii confera tenului un aspect glamour, radiant, de piele sanatoasa.

Baza de Machiaj / Primer Machiaj Gold Collagen este concentrat si infuzat cu ingrediente benefice pielii, ce lucreaza pentru a indeparta radicalii liberi si a proteja pielea de mediul inconjurator, prevenind imbatranirea matura. Formula inovatoare este absorbita rapid, tenul ramanand neted.

Fondul de ten, fardurile si rujul vor avea o rezistenta pe suprafata pielii mult sporita datorita utilizarii acestui primer. Produsul se aplica in cantitate mica cu o pensula de machiaj, un buretel sau cu degetele, intr-un mod uniform.

Ofera luminozitate si stralucire si camufleaza cu succes ridurile, cicatricile, porii dilatati, reduce luciul pielii, scotand in evidenta frumusetea naturala a tenului.

 


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review