Anticearcan Special Cover Popfeel

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90Β RON (TVA inclus) PRP: 60,00Β RON
75
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2683

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Anticearcan Special Cover Popfeel este solutia perfecta daca iti doresti un ten cu aspect mereu ireprosabil. Disponibil in trei nuante astfel incat sa poti selecta nuanta perfecta pentru tenul tau, corectorul te asigura ca tenul tau se apropie de perfectiune.

Consistenta cremoasa asigura o uniformizare perfecta a nuantei pielii, o hidratare profunda si o acoperire de durata.

Corectorul are o mare putere de acoperire, iar efectul se mentine pentru 24 de ore. Acopera rapid si fiabil cearcanele si petele de pigmentare, estompand imperfectiunile. Se aplica foarte usor, nu usuca pielea, putand fi folosit pentru orice tip de ten. 

Anticearcanul poate fi utilizat impreuna cu fondul de ten, pentru un machiaj complet, dar si daca se doreste un machiaj soft. Daca doresti un machiaj lejer, alege culoarea de concealer potrivita tenului tau. Dupa aplicarea cremei hidratante, tapoteaza corectorul in zona cearcanelor, pe marginile nasului si in jurul buzelor. Astfel vei obtine un ten perfect uniformizat, cu aspect natural.  

Corectorul poate fi aplicat cu ajutorul degetelor, dar daca iti doresti o precizie mai mare, utilizeaza pensula speciala pentru concealer.

Fii impecabila in orice moment cu Anticearcanul Popfeel Special Cover Popfeel!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review