Corector Lichid Perfect Skin

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) 50,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Corectorul Lichid Perfect Skin are o formula usoara ce confera acoperire medie spre mare, construibila, pentru un finisaj asemanator cu pielea luminoasa. Lichidul cremos este ideal pentru toate tipurile de piele, reuseste sa acopere imperfectiunile (cosuri, pete, cearcane) si sa lumineze fata.

Utilizarea concealer-ului este una dintre cele mai importante etape ale realizarii unui machiaj reusit. Formula construibila iti permite sa atingi nivelul dorit de acoperire.

Corectorul Lichid Perfect Skin poate fi folosit pentru iluminarea fetei sau pentru a construi conturul fetei si a sculpta. Este extrem de potrivit pentru ascunderea cosurilor, pigmentul solid reuseste sa acopere inclusiv petele puternice.

E recomandata pudra pentru acoperirea corectorului si a fondului de ten. Produsul nu se strange in liniile fine ale pielii, acesta a fost conceput pentru a fi purtat timp indelungat.

Fie ca ai pielea in ton roz, galbui sau masliniu, vei gasi o nuanta potrivita pentru tine! Alege una din nuantele disponibile de concealer, afisate mai sus.