Corector, Anticearcan, Concealer 5 culori Outdoor Girl 03

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90Β RON (TVA inclus) 38,00Β RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Corector, Anticearcan, Concealer 5 culori Outdoor Girl 03 te ajuta sa obtii un machiaj profesional si un ten cu aspect natural si luminos. 

Corectorul are o mare putere de acoperire iar efectul se mentine pentru 24 de ore. Acopera rapid si fiabil cearcanele si petele de pigmentare, estompand imperfectiunile. Se aplica foarte usor, nu usuca pielea, putand fi folosit pentru orice tip de ten. Compozitia se poate intinde pe intreaga fata sau doar pe zonele izolate, care au nevoie de o atentie speciala.

Indepartati imperfectiunile si eliminati cearcanele de sub ochi cu ajutorul paletei de concealer, anticearcan si corector, disponibil in 5 nuante.

Trusa Corector, Anticearcan, Concealer 5 culori Outdoor Girl 03 contine 5 nuante pentru a ascunde, a corecta si a contura toate trasaturile tenului. Fiecare umbra de concealer este concentratata in pigmenti cu acoperire maxima.

Nuantele colorate sunt eficiente pentru acoperirea cearcanelor de sub ochi, acopera cicatricile, in timp ce nuantele corective ascund hiperpigmentarea. 

Obtine o piele cu aspect sanatos in nuantele potrivite tie si apeleaza mereu la trusa de concealer in 5 culori Outdoor Girl!