Corector, Anticearcan, Concealer 15 culori Fraulein38 Tempting

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) 65,00 RON
69
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Îţi doreşti un ten impecabil, fără imperfecţiuni ? Esenţial pentru obţinerea acestui lucru va fi întotdeauna corectorul, nelipsit în realizarea unei baze de machiaj de durată. Fraulein38 îţi oferă trusa de concealer Tempting în 15 culori, care te va ajuta să treci peste micile complexe în legătură cu tenul tău! 

Pe lângă corectarea machiajului, această trusă Corector, Anticearcăn si Concealer va uniformiza nuanţa tenului prin acoperirea excelentă oferită de consistenţa cremoasă pentru ca tu să te simţi încrezătoare în fiecare zi.


Trusa de concealer Fraulein38 conţine 15 nuanţe diferite de corector, potrivit oricărui ten sau culoare a ochilor, pentru ca machiajul tău să scoată în evidenţă cât mai mult din frumuseţea naturală.

Pornind de la cele mai deschise nuanţe care te vor ajuta să ascunzi micile imperfecţiuni ale pielii, trecând prin nuanţele medii care pot fi folosite drept anticearcăn şi ajungând la cele închise ce vor camufla cu succes roseaţa, cicatricile, acneea, depigmentarea şi chiar tatuajele, trusa de concealer Fraulein38 asigură satisfacerea cu succes a tuturor necesităţilor tenului tău. Mai mult, nuanţa de alb strălucitor poate fi folosită cu rezultate excelente drept iluminator pentru pomeţi şi arcade.


Dimensiuni: 15 x 10 cm

Diametru corector: 2.5 cm