Concealer Lichid Waterproof Karite Skin Fit

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) 50,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Concealerul Lichid Waterproof Karite Skin Fit  te ajuta sa iti ascunzi imperfectiunile sub un strat de textura hidratanta, luminoasa si rezistenta. Acopera eficient zonele care necesita perfectionare prin matifierea si iluminarea pungilor de sub ochi, ridurilor fine de expresie.

Corectorul are o mare putere de acoperire iar efectul se mentine pentru 24 de ore. Acopera rapid si fiabil cearcanele si petele de pigmentare, estompand imperfectiunile. Se aplica foarte usor, nu usuca pielea, putand fi folosit pentru orice tip de ten. Compozitia se poate intinde pe intreaga fata sau doar pe zonele izolate, care au nevoie de o atentie speciala. Concealer-ul se va pastra intact pentru intreaga zi multumita formulei long lasting si waterproof. 

Corectorul lichid se aplica peste fondul de ten pentru a uniformiza culoarea si a ascunde tonalitatile discordante ale cearcanelor si altor pete. Rezultatul final va fi un aspect uniform, sanatos si luminos.

Adauga in cos Concealerul Lichid Waterproof Karite Skin Fit si vei primi in cel mai scurt timp solutia ideala pentru un ten perfect!