Concealer Lichid BIG COVER FOCALLURE #03 BEIGE

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) 35,00 RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Este timpul sa devii experta in acoperirea cearcanelor si a imperfectiunilor cu Concealerul Lichid BIG COVER FOCALLURE #03 BEIGE!

Noul corector lichid este perfect pentru camuflarea micilor defecte, a cearcanelor, dar chiar si pentru retusare, iluminare si conturare. Hidratant, cu putere mare de acoperire si rezistent, concealerul Lichid BIG COVER Focallure #03 BEIGE este potrivit tuturor tipurilor de ten.

Corectorul are o mare putere de acoperire iar efectul se mentine pentru 24 de ore. Acopera rapid si fiabil cearcanele si petele de pigmentare, estompand imperfectiunile. Se aplica foarte usor, nu usuca pielea, putand fi folosit pentru orice tip de ten. Compozitia se poate intinde pe intreaga fata sau doar pe zonele izolate, care au nevoie de o atentie speciala.

Beauty Tip: Cand doriti iluminarea cu ajutorul corectorului, alegeti cu doua nuante mai deschis decat culoarea tenului sau cu doua nuante mai inchis cand se doreste conturare.

Concealerul Lichid BIG COVER  #03 BEIGE include pigmenti ce capteaza si difuzeaza lumina, rezultatul final fiind de o frumusete naturala.