Set 2 buretei cosmetici + Solutie curatare buretei

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90Β RON (TVA inclus) 100,00Β RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Comanda Set 2 buretei cosmetici si primesti Solutie curatare buretei! 

Un machiaj profesional care nu va trece neobservat se realizeaza cu ajutorul unor produse cosmetice de calitate, buretel cosmetic pentru aplicarea eficienta a produselor destinate make-up-ului. Accesoriul are o textura fina, cu o suprafata neteda, in forma de lacrima, ce se muleaza foarte usor in fiecare zona a fetei.

Buretelul  este deosebit de util pentru aplicarea bazei de machiaj, a fondului de ten sau a corectorului. Inainte de a fi utilizat treceti-l prin apa pana se mareste, in acest mod va distribui cantitatea optima de produs.

Se recomanda curatarea buretelului cosmetic dupa fiecare utilizare pentru a se elimina orice urma de rezid.In acest scop setul contine pe langa cei doi buretei si o solutie de curatare de 150 ml , aceasta se poate folosi atat pentru curatarea buretilor coametici cat si a pensulelor de machiaj.

Inmoaie bureteii intr-un bol cu apa calduta, pune o picatura-doua de solutie de curatare pe ei si spala-i cu mainile. Vei vedea ca din ei va curge destul de multa culoare si mizerie. Dupa ce sunt curati, clateste-i bine, stoarce-i si pune-i la uscat intr-o zona aerata.

Buretele cosmetic pentru aplicarea produselor cosmetice este realizat din materiale de cea mai buna calitate, are o forma unica exclusiv doar pe Beauty Blender.

Buretelul cosmetic asigura o aplicare impecabila, fara urme, absoarbe catitatea perfecta de fond de ten sau concealer.