Trusa Pudra Contur & Iluminator fata 4 culori #02 Neutral Vibes

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
25,90 RON (TVA inclus) PRP: 55,00 RON
52
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2819

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Comanda acum Trusa Pudra Contur & Iluminator fata 4 culori #02 Neutral Vibes, ideala pentru conturarea fetei! 

Trusa Pudra Contur, Blush & Iluminator are un design compact este completat de o oglinda incorporata si de un aplicator, pentru ca tu sa iti poti reimprospata machiajul oriunde, oricand!

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

Trusa Pudra Contur, Blush & Iluminator fata 4 culori #02 Neutral Vibes contine nuante de pudra, blush si iluminator care asigura acoperirea perfecta si matifierea pe care o cauti la orice ora din zi, oferind fixarea fara probleme a machiajului si un glow natural al pometilor.

Nicicand nu a fost mai usor sa iti conturezi fata si sa scoti in evidenta fiecare trasatura, doar cu Trusa Pudra Contur & Iluminator fata 4 culori #02 Neutral Vibes!



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review