Trusa Pudra Contur fata 6 nuante - Powder Contouring

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) PRP: 60,00 RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1503

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Descopera acum Trusa Pudra Contur fata 6 nuante - Powder Contouring! Paleta multifunctionala va deveni aliatul tau in crearea unui chip definit si stralucitor!

Trusa cuprinde 6 nuante diferite de pudra contur deosebit de fine si rezistente, ce vor sculpta simetric chipul. Trasaturile fetei vor fi evidentiate pastrandu-si aspectul natural. Pudra pulbere confera tenului contur, corectii, umbre sau luminozitate.

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.Tonurile variate iti dau posibilitatea sa alegi nuanta care se potriveste tenului tau.

Alege Trusa Pudra Contur fata 6 nuante - Powder Contouring pentru o colectie impresionanta de farduri de conturare!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review