Trusa Machiaj 9 culori Eye Shadow & Concealer Meis #01 - Sheโ€™s a Model

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
17,90ย RON (TVA inclus) PRP: 40,00ย RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Experimenteaza colectia de culori in tendintele anului incorporate in trusa de machiaj de la Meis, si look-ul tau va arata mereu senzational.

Trusa machiaj are urmatoarea componenta:

- 6 nuante de farduri mate
- 3 nuante de corector
- 1 aplicator dublu cu buretel

Fardurile de ochi asigura un echilibru armonios intre pigmentii fini ai formulei si culoarea irisului, rezultatul fiind senzational. Se fixeaza usor pe pleoape, au rezistenta maxima pentru intreaga zi. Mai mult, texturile mai pot fi utilizate si la definirea perfecta a formei sprancenelor, accentuand aspectul natural.

Fardul iluminator, prezentat in culoare alba, atrage reflexiile de lumina asupra ochilor, in concordanta cu celelalte nuante pe care dorim sa le folosim. Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment.

Ceea ce este remarcabil la corector este faptul care are capacitatea de a masca si cele mai incapatanate imperfectiuni ale tenului, gratie pigmentilor superiori din compozitia cremoasa.
Se aplica lejer cu ajutorul unei pensule profesionale de machiaj.

Corectorul este prezentat intr-o gama de nuante in tonuri deschise si mai inchise, ce mascheaza impecabil punctele negre, semnele provocate de acnee, cearcanele din zona sensibila a ochilor sau alte pete inestetice.

Trusa Machiaj 9 culori Eye Shadow & Concealer Meis are forma dreptunghiulara, dimensiuni practice, cu un design elegant, putand fi luata in orice loc.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review