Trusa Machiaj 82 culori Fraulein38 Make Up Fusion cu ruj, blush, pudra fata si farduri

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
43,90 RON (TVA inclus) PRP: 100,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Îţi doreşti un machiaj reuşit şi de durată ? Căutarea ta a lua sfârşit cu trusa de machiaj profesională în 82 de culori Fraulein38 Make Up Fusion !

Potrivită pentru orice ocazie, trusa de machiaj cu 82 de culori  se va ridica la aşteptările denumirii sale, fiind un element important în realizarea unui machiaj complet şi de durată.

Această trusă este formată din 60 de farduri mate şi sidefate, cu nuanţe ce variază de la subtil la intens, pentru a te ajuta să găseşti machiajul potrivit în orice moment al zilei. În ajutorul minunatelor culori vin 3 nuanţe diferite de blush si 3 nuante de pudra (inclusiv iluminator) potrivite oricărui ten sau culoare a ochilor şi 16 nuanţe de ruj şi gloss, cu o pigmentare excelentă ce vor uimi prin rezistenţă  şi strălucire.
Toate fardurile sunt realizate printr-o tehnologie de top, conţinând pigmenţi extrafini pentru o aderenţă şi acoperire fără masură.
Rezistând foarte bine pe piele, toate elementele trusei profesionale de machiaj în 82 de culori Fraulein38 Make Up Fusion îţi garantează un machiaj superb şi de durată.

Simte-te completă prin intermediul unui machiaj de excepţie, numai cu trusa profesională în 82 de culori Fraulein38 Make Up Fusion!

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review