Trusa Machiaj 78 culori cu ruj si blush Fraulein38 Moonlight In The Dark

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) PRP: 80,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa de machiaj Fraulein38  in 78 de culori incorporeaza toate elementele necesare realizarii unui look complet, ce-ti va da stralucirea zilnica.

Un look indraznet va fi mereu admirat de cei din jurul tau.

Componenta trusei este urmatoarea:

60 de nuante de farduri mate si sidefate in proportii egale, cu nuanţe ce variaza de la tonuri deschise (roz, verde, mov, abastru) sau mai inchise (gri, negru, maro). Au textura lejera si nu se strang pe pleoape.

- 12 nuante pigmentate de ruj

- 1 nuanta de pudra de fata

- 1 nuanta de pudra iluminatoare

- 3 nuante de blush

- 1 nuanta de pudra de contur 

Produsele au la baza ingrediente naturale, de calitate, cu textura, miros si culoare placuta. Paleta iti ofera cel mai bun fard de obraz, impreuna cu celelalte formule unice, ce-ti vor transforma machiajul obisnuit intr-o arta.

Vedeta printre produse este si rujul roz in diferite tonuri, ce-ti va oferi un plus de prospetime si de volum buzelor tale. Ai posibilitatea sa alegi din mai multe nuante, astfel incat sa descoperi formula care se potriveste tipului tau de ten.

Design-ul elegant al casetei de prezentare este completat de o oglinda încorporata si doua aplicatoare duble cu burete Nu mai pierde timp si bani, achizitioneaza trusa de machiaj completa de la Fraulein38, si dorintele tale in materie de machiaj vor deveni realitate!


Dimensiune trusa: 28cm * 19 cm * 4.5 cm
Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review