Trusa Machiaj Profesionala 44 culori cu ruj Fraulein38 #04 Soft & Shiny

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
32,90 RON (TVA inclus) PRP: 75,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa de machiaj profesionala cu 44 culori neutre Fraulein38 contine produse de cea mai buna calitate, la un pret accesibil pentru toate buzunarele. Un alt aspect de subliniat este flexibilitatea carcasei, care, atunci cand este inschisa, seamana cu o tableta, permitandu-ti sa o iei cu tine si in calatorii.

Componenta trusei machiaj profesionala este urmatoarea:

- 32 nuante de farduri de ochi - mate si sidefate

- 12 nuante de ruj cu texturi cremoase

- oglinda incorporata

Unul dintre elementele cheie ale unui machiaj reusit este rujul rosu, din trusa de machiaj profesionala, o nota de culoare, ce-ti va reda energia si increderea de care ai nevoie. Ingredientele sunt de inalta calitate, usor de aplicat si nu se strang inestetic pe buze.

Pentru a avea o privire seducatoare folositi trusa machiaj profesionala in functie de culoarea ochilor. Asadar, mov pentru ochii caprui, auriu sau maro in cazul ochilor verzi, si pentru ochii albastri un ton mai deschis decat culoarea ochilor. Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment.

Sfatul nostru este sa utilizezi texturi fine din trusa machiaj profesionala marca Fraulein38, doar asa tenul tau va radia zilnic.

Dimensiuni: 23 x 18 cm

Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review