Trusa Machiaj 42 culori cu ruj #01 Fraulein38 Sensuous Vibes

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
32,90 RON (TVA inclus) PRP: 75,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Fii mereu trendy cu Trusa Machiaj 42 culori cu ruj #01 Fraulein38 Sensuous Vibes, cu un design foarte practic, ce iti ofera mobilitate si rapiditate sporita in timpul machiajului.

Trusa Machiaj este compusa din:

  • 36 nuante de farduri mate si sidefate
  • 6 nuante de ruj extrem de fin, cu pigmenti rezistenti ce-ti ofera volum buzelor  
  • oglinda cosmetica fixata in partea de sus

Trusa imbina culori ce se potrivesc ochilor deschisi, dar si caprui sau negri. Tinand cont de culoarea ochilor, vei putea obtine un machiaj remarcabil, iar privirea ta va fi expresiva si usor de remarcat.

Trusa machiaj este bogata in culori ce te vor stimula sa fii creativa si vei obtine diverse look-uri ce te vor scoate din anonimat. Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment.

Textura matasoasa si intensitatea culorilor vor duce la realizarea unui machiaj vibrant si rezistent. Nuantele mai deschise pot fi ameliorate cu tonuri mai inchise, pentru a realiza echilibru cromatic. Cutia are un design ce se aseamana unei tablete, este usor de manevrat, utilizat si depozitat. 

Nu este nevoie sa cumperi produse cosmetice foarte scumpe! Alege inteligent Trusa Machiaj 42 culori cu ruj #01 Fraulein38 Sensuous Vibes la preturi accesibile pentru orice buzunar.

Dimensiuni: 23 x 18 cm

Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review