Trusa Machiaj 56 culori cu blush Fraulein38 Sweet Temptation

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
38,90 RON (TVA inclus) PRP: 90,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Defineşte-ţi frumuseţea naturala cu trusa de machiaj in 56 de culori  Fraulein38 potrivita stilului tau si vei arata la fel de minunat pe exterior precum te simţi în interior.

Trusa machiaj are urmatoarea componenta:

- 50 de nuante de farduri mate si sidefate

- 6 nuanţe diferite de blush, potrivite oricărui ten sau culoare a ochilor

Texturile au o compozitie delicata, persistenta, ce nu se sterge de pe pleoape pe parcursul intregii zile. Paleta de culori te inspira sa fii cat mai creativa, indraznind sa obtii combinatii unice.

Un rol important il are si fardul iluminator, dispus intr-o nuanta discreta in gama variata de farduri. Esentiala este si conturarea corecta a chipului, cu miscari precise si de efect. Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment.

Sculpteaza-ti discret pometii cu pudra de obraz cu reflexii roz, o nota de culoare pentru obrajii tai. Foloseste pentru fixarea texturilor doar pensule profesionale, cu o structura solida, ce intind uniform  produsul cosmetic.

Pentru ca tenul tau sa arate mereu fresh, ia cu tine Trusa Machiaj 56 culori cu blush Fraulein38 Sweet Temptation si te va scoate din orice incurcatura.


Dimensiuni: 20 x 16.5 cm

Diametru fard: 2 cm

Diametru blush/pudra: 3.5 cm

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review