Set de Machiaj Fraulein38 Make-up Paradise

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
99,90 RON (TVA inclus) PRP: 195,00 RON
48
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Fraulein38 aduce in scena, pentru toti pasionatii de make-up, noul set de machiaj format din urmatoarele produse:

- Trusa farduri 168 culori mate si sidefate Fraulein38 Sweet Dreams  este o alegere valoroasa pentru colectia  ta de make-up. Cele 168 de nuante mate si sidefate te vor ajuta sa combini cele mai reusite tipuri de machiaj. Trusa de machiaj este divizata in doua compartimente, nu ocupa mult spatiu si poate fi transportata cu usurinta.

- Set 7 Pensule Machiaj Fraulein38 - culoare la alegere se adapteaza perfect oricarui tip de farduri. Setul cuprinde sapte modele de pensule, din  materiale delicate ce asigura aplicarea corespunzatoare a formulelor cosmetice. Pensulele de machiaj sunt integrate intr-o husa eleganta si usor de curatat.

Trusa 10 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata indeplineste orice dorinta a femeilor  in materie de make-up profesional. Culorile vii, cremoase, inspira imaginatia sa depaseasca orice limita artistica. Indeplineste-ti zece dorinte cu trusa de rujuri rezistente de la Fraulein38.

Buretel Cosmetic este special conceput pentru a fixa intr-o maniera omogena corectorul de fata, pudra sau fondul de ten.

- Ceas Dama Vintage Style tip bratara - Princess Pink  nu trebuie sa lipseasca din colectia fashionistelor. Cadranul auriu sporeste nota de feminitate a outfit-ului, putand fi purtat la orice ocazie. Cureaua ceasului are un design modern, tip bratara, versatil si atragator. O bijuterie moderna apreciata de toate reprezentantele sexului frumos.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review