Trusa Machiaj 9 culori Eye Shadow & Concealer Meis #02 - Sweet Harmony

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
17,90 RON (TVA inclus) PRP: 40,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Urmeaza tendintele modei in privinta culorilor si a liniilor speciale cu trusa de machiaj Sweet Harmony si pune-ti in lumina frumusetea naturala a chipului.

Trusa machiaj este compusa din:

- 6 nuante de farduri mate
- 3 nuante de corector
- 1 aplicator dublu cu buretel

Pigmentii fini din fardurile de ochi creeaza un echilibru armonios intre nuantele fardurilor si culoarea ochilor, rezultatul fiind uimitor. Texturile ultra fine se fixeaza usor pe pleoape, au rezistenta maxima pentru intreaga zi.

Mai mult, formulele mai pot fi folosite si ca fard pentru sprancene, definind si accentuand aspectul natural.
Fardul iluminator, prezentat in culoare alba, atrage reflexiile discrete de lumina asupra ochilor. Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment.

Ceea ce este uimitor la produsul corector este faptul ca au capacitatea de a ascunde si cele mai incapatanate imperfectiuni ale tenului, datorita pigmentilor unici din compozitia cremoasa.
Se aplica extrem de usor cu ajutorul unei pensule profesionale de machiaj.

Concealer-ul este prezentat intr-o gama de nuante in tonuri deschise si mai inchise, deosebit de utile pentru a corecta impecabil acneea, punctele negre, cearcanele de sub ochi, roseata sau alte semne inestetice.


Trusa Machiaj 9 culori Eye Shadow & Concealer Meis are forma dreptunghiulara, dimensiuni medii, cu un design elegant, fiind usor de transportat.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review