Set Machiaj Red Carpet + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
149,90 RON (TVA inclus) PRP: 340,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set de Machiaj Red Carpet te ajuta sa iti desavarseste-ti look-ul,fiind o colectie de produse cosmetice de calitate, adaptate oricarui stil. Aceasta colectie premium iti ofera posibilitatea de a crea machiaje elegante lipsite de imperfectiuni in fiecare zi.


Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa Machiaj Take Me Out Premium Pallete cu pudra, blush si Lip Gloss iti pune la dispozitie culorile preferate, oferindu-ti posibilitatea sa iei cu tine fardurile preferate. Cu un design inovativ ce iti ofera mobilitate si eficienta sporita in timpul machiajului, trusa contine:

- 30 nuante sidefate de fard cu texturi fine si persistente pe toata durata unei zile. Nuantele farmeca prin pigmenti puternici si discretie.

- 5 blush/pudra perfecte pentru orice tip de piele, ce iti vor contura chipul intr-un mod armonios

- 5 Lip Gloss-uri cu pensula pentru aplicare dintre care 4 sunt lucioase si 1 este cu sclipici. Buzele tale vor avea volumul dorit.

Oglinda incorporata asigura o aplicare rapida si precisa a fardului, iar flexibilitatea carcasei iti da posibilitatea sa o asezi pe orice suprafata.

Poti lua in geanta doar culorile care iti plac cel mai mult,  intr-un mod foarte simplu: detasezi una din cele 5 palete ale trusei si o pui in mini-trusa cu oglinda care se afla in mijlocul fardurilor. Comanda acum Trusa Machiaj  si vei fi mereu in centrul atentiei! 

  • Set 20 pensule machiaj Luxury Maroon te tine in pas cu profesioniştii in make-up. Kitul de pensule profesionale iti ofera posibilitatea realizarii unui machiaj precis si detaliat,  chiar la tine acasa.

Setul este compus din 20 pensule destinate folosirii tuturor produselor de machiaj, pentru un look complet si modern. Ustensilele sunt de marimi si forme diferite, potrivite pentru executarea oricarei miscari, in timpul ritualului de infrumusetare. 

Fibrele din care sunt confectionate sunt atat din par natural, cat si sintetic. Duritatea acestora este perfecta pentru o aplicare de precizie a fardului! Pensulele au un design modern, cu manere lungi, din lemn lacuit, de culoare neagra.

CADOU - Corector, Anticearcan, Concealer 15 culori Fraulein38 

CADOU -Creion Sprancene I Love London

CADOU - Buretel cosmetic special


Alege Set Machiaj Red Carpet + CADOURI si vei primi o intreaga colectie de machiaje ce urmaresc cele mai noi tendinte!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review