Trusa Farduri 180 culori Fraulein38 Super Queenie, 6 palete culori

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
89,90 RON (TVA inclus) PRP: 200,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Incearca Trusa Farduri 180 culori Fraulein38 Super Queenie, 6 palete culori pentru un machiaj complet si diferit in fiecare zi! 

Doreşti să încerci stiluri diferite în arta machiajului ? Vrei să te distrezi încercând o gamă incredibilă de culori? Fraulein38 îţi prezintă trusa de farduri în 180 de culori Super Queenie !

Paleta Farduri Super Queenie
este formată din 180 de culori ce pur si simplu îţi ia ochii, acoperind o gamă extinsă de nuanţe pentru un machiaj de revistă. Fardurile te vor fascina, ridicand machiajul tău la loc de cinste, alături de orice make-up profesional.

Dispuse pe trei palete duble (6 palete culori individuale), fardurile din trusa de machiaj Super Queenie conţin pigmenţi încorporaţi în micro-sfere ce asigură o aderenţă perfectă şi un aspect impecabil al machiajului ! Pigmentarea fardurilor este realizată la calitate superioară, cu o textura fină, acestea rezistând ore întregi pe pleoapă fără să se strângă - chiar şi fără utilizarea unui primer. 

Trusa farduri
conţine o paleta de culori mate, sidefate şi metalice, foarte rezistente ce dau dovadă de o acoperire perfectă. Totodată, culorile de bază din paleta Super Queenie pot fi folosite şi ca blush, bronzer, eyeliner şi iluminator pentru pomeţi şi arcade.

Trusa Farduri
are un design-ul elegant al casetei de prezentare este completat de o oglindă încorporată, pentru a te ajuta să obţii machiajul dorit în mod corect!

Profită de momentul în care ai întâlnit trusa de farduri în 180 de culori Fraulein38 Super Queenie şi te poţi simţi mereu ca o regină a frumuseţii!

Dimensiune trusa: 27.5cm x 13.5cm x 4.3 cm

Valabilitate: 36 luni de la deschidere

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review