Fard de Pleoape 12 culori cu blush DUOMEILA #01

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
21,90Β RON (TVA inclus) PRP: 50,00Β RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Fii mereu in tendinte cu Fard de Pleoape 12 culori cu blush DUOMEILA #01, cu un design inovativ, foarte practic, ce iti ofera mobilitate si eficienta sporita in timpul machiajului. Atunci cand este inchisa, cutia arata exact ca o tableta, permitandu-ti sa o porti cu tine oriunde.


Alege trusa de farduri profesionale de ochi realizata de specialisti pentru realizarea unui machiaj spectaculos si diferit in fiecare zi.

Paleta cu farduri pentru pleoape special creata pentru calatorie, contine tot ceea ce aveti nevoie pentru un machiaj impecabil in fiecare zi. Fardurile pentru ochi, in culori intens pigmentate, asigura o rezistenta indelungata a machiajului. Textura ultra-fina si matasoasa, cu atingere de satin iti va oferi un aspect radiant.

Expertul in frumusete PensuleMachiaj.ro iti ofera trusa de farduri ce contine o combinatie de culori de ultima generatie in Editie Limitata. Contine o formula pe baza de ulei mineral pentru hidratare ce face ca trusa de farduri sa fie potrivita atat pentru saloanele profesionale cat si pentru tine.

Va ofera posibilitatea sa va personalizati machiajul atat in cazul unui stil natural, unui machiaj in trend sau pentru unul mai indraznet.


Fard de Pleoape 12 culori cu blush DUOMEILA #01 are urmatoarea componenta:


- 12 nuante de farduri sidefate  

- 3 nuanta  de blush cu reflexii roz 



Dimensiuni: 13,8cm  x 6,8 cm 

Deschisa: 10,5cm x 11,3cm

Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review