Trusa de Machiaj Profesionala cu 72 de Culori Multifunctionala Make Up Book + Set 12 pensule machiaj Fraulein38 Animal Print

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
104,90 RON (TVA inclus) PRP: 225,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Vrei sa fii mereu in pas cu moda ? Iti doresti un set de machiaj chic, care sa iti completeze stilul cu un plus de eleganta? Comanda acum setul de machiaj format din Trusa de machiaj multifunctionala cu 72 culori Make Up Book si setul de 12 Pensule Machiaj Fraulein38 Animal Print, iar lumea machiajului va fi a ta!



Trusa multifunctionala iti va oferi nenumarate posibilitati in arta machiajului. Vei putea experimenta cele mai indraznete look-uri, dar si pe cele mai discrete.


Trusa iti ofera:


- 40 de nuante sidefate de fard

- 8 nuante de blush

- 4 nuante pudra compacta

- 20 rujuri si gloss


Pigmentii extrafini asigura rezistenta maxima a produsului dupa aplicare, iar culorile vii si pigmentate te vor scoate din anonimat cu siguranta!

Caseta chic cu imprimeu de leopard dispune de oglinda incorporata si aplicatoare pentru toate produsele existente in interiorul trusei.

Setul de 12 Pensule Machiaj Animal Print face parte dintr-o gama distincta Fraulein38, avand ca element inedit borsetuta din piele ecologica lacuita cu un superb design animal print.

Pensulele se vor ridica la inaltimea asteptarilor prin puful extrem de fin si bogat, prins de coditele din lemn triplu lacuit cu ajutorul unor inele cromate negre.


Asigura-ti machiajul complet cu varietatea oferita de Trusa de Machiaj Profesionala cu 72 de Culori Multifunctionala Make Up Book + Set 12 pensule machiaj Fraulein38 Animal Print!

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review