Trusa de Machiaj Profesionala cu 72 de Culori Multifunctionala Make Up Book + Set 12 pensule machiaj Pink Premium Fraulein38

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
79,90 RON (TVA inclus) PRP: 200,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa de Machiaj Profesionala cu 72 de Culori Multifunctionala Make Up Book si Set 12 pensule machiaj Pink Premium Fraulein38

Îţi doreşti un set de machiaj care să încorporeze toate elementele necesare realizării unui machiaj reuşit şi de durată ? Căutarea ta a lua sfârşit cu setul de machiaj profesional format din trusa de farduri în 72 de culori Multifuncţională si 12 pensule de machiaj Pink Premium !

Trusa de farduri multifuncţională Make Up Book este formată din 40 de culori sidefate, cu nuanţe ce variază de la subtil la intens, pentru a te ajuta să găseşti machiajul potrivit pentru tine în orice moment al zilei. În ajutorul minunatelor culori vin 8 nuanţe diferite de blush (inclusiv iluminator), 4 nuanţe de pudră compactă potrivită oricărui ten sau culoare a ochilor şi 20 din cele mai căutate nuanţe de ruj şi gloss, cu o pigmentare excelentă ce vor uimi prin rezistenţă  şi strălucire ! Toate fardurile sunt realizate printr-o tehnologie de top, conţinând pigmenţi extrafini, pentru o aderenţă şi acoperire fără masură ! Rezistând foarte bine pe piele, toate elementele trusei profesionale de machiaj în 72 de culori Make Up Book îţi garantează un machiaj superb şi de durată !

În completarea acestei extraordinare truse de farduri vine setul de 12 pensule Fraulein38 Pink Premium pentru un machiaj la standarde profesionale.

Setul Fraulein38 Pink Premium conţine 12 pensule destinate folosirii tuturor produselor de machiaj pentru obţinerea unui look complet şi în pas cu moda ! Pensulele sunt de mărimi şi forme diferite cu un design ergonomic, potrivindu-se perfect în mână şi înlesnind aplicarea corectă a fiecărui produs de machiaj. Puful este confecţionat atât din păr natural cât şi sintetic, duritatea acestuia fiind exact cum trebuie pentru o aplicare de precizie a fardului! Fiecare pensulă în parte este finisată cu mânere din lemn lăcuit de culoare roz pentru un plus de stil !

Caseta elegantă în care sunt dispuse fardurile, precum si borsetuţa din piele ecologică în care vin depozitate pensulele vor oferi o notă chic colecţiei tale de machiaj, fără a răpi din veleităţile practice ale produselor !

Aşadar, vă prezentăm trusa perfectă de machiaj, accesibilă tuturor femeilor aflate în căutarea calităţii şi modernismului ! Simte-te completă prin intermediul unui machiaj de excepţie cu setul de machiaj format din trusa de farduri în 72 de culori Multifuncţională şi 12 pensule profesionale Fraulein38 Pink Premium !




Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review