Set Machiaj Spring Magic Gift + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
59,90Β RON (TVA inclus) PRP: 130,00Β RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Se apropie magia sarbatorilor de iarna asa ca nu ezita si cumpara Setul de machiaj Spring Magic Gift, cea mai buna alegere pentru tine si persoanele dragi tie.

Setul este compus din:

- Trusa de machiaj 78 de culori Fraulein38 Moonlight In The Dark, o colectie pretioasa de formule esentiale pentru realizarea unui machiaj perfect, cu urmatoarea componenta:

- 60 nuante de farduri mate si sidefate in proportii egale, cu nuanΕ£e ce variaza de la tonuri deschise (roz, verde, mov, abastru) sau mai inchise (gri, negru, maro)
- 12 nuante pigmentate de ruj
- 1 nuanta de pudra de fata
- 1 nuanta de pudra iluminatoare
- 3 nuante de blush
- 1 nuanta de pudra de contur
Paleta iti ofera cel mai bun fard de obraz, ce-ti va transforma machiajul obisnuit intr-un make-up desavarsit.
Rujurile au textura cremoasa, cu culori intense, mereu in tendinte, ce vor oferi un plus de prospetime si de volum buzelor tale.
Oglinda incorporata in partea superioara a paletei iti ofera vizibilitate in momentul cand vrei sa te machiezi. Trusa de machiaj completa de la Fraulein38, iti indeplineste orice dorinta in materie de machiaj. 

- Setul de 7 pensule profesionale machiaj Fraulein38 te vor ajuta sa executi un machiaj cu finisaje perfecte, pentru ca look-ul tau sa fie intotdeauna impecabil. Pensulele au o constructie solida, in culori naturale, cu fire extrem de rezistente, de diferite lungimi, potrivite pentru aplicarea eficienta a formulelor cosmetice.

CADOU - Eyeliner Gel 2 culori + 2 pensule
CADOU - Trusa corector/concealer in 5 nuante
CADOU - Buretel cosmetic



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review