Set Machiaj Twist Make-up + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
79,90 RON (TVA inclus) PRP: 160,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Setul de Machiaj Twist Make-up te ajuta sa fii mere in pas cu moda!

Setul este format din:

Trusa Farduri 120 culori Fraulein38 Twist Calm and Passion iti ofera doua palete de culori detasabile, usor de utilizat. Nuantele sunt diverse de la cele mai deschise la cele pastelate, cu un sidef delicat, ingredient necesar in realizarea unui make-up trendy. Fardurile au o compozitie fina, se fixeaza rapid pe pleoapa si rezista pe termen lung. Culorile pot fi mixate pentru a obtine un look mai dramatic sau unul natural. Opteaza pentru o trusa de machiaj profesionala, si vei obtine increderea de care ai nevoie in fiecare zi.

- Set 20 pensule machiaj Luxury Maroon este special conceput pentru a garanta aplicarea optima a formulelor pudra, dar si cele cu  textura cremoasa. Setul cuprinde pensule de marimi si forme diferite, cu puful confectionat atat din par natural, cat si sintetic. Manerele sunt lungi, cu un design ergonomic, potrivit pentru a aplica cu precizie fardul. Ofera valoare stilului tau!

CADOU -  Rimel Music Flower - Volume Lasting, ideal pentru orice tip de machiaj
CADOU - Trusa 10 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata - trusa difera in functie de stocul disponibil.
CADOU - Creion Sprancene I Love London

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review