Set Machiaj Sweet Mix + CADOU Paleta 10 nuante de ruj

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
94,90 RON (TVA inclus) PRP: 190,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Setul Machiaj Sweet Mix de la Fraulein38 Germania iti pune imaginatia la incercare prin posibilitati infinite de blending! Ai la dispozitie o multime de farduri de ochi in culori electrizante sau cuminti pentru ca tu sa incerci toate stilurile de machiaj. 

Pachetul cuprinde:

 - Trusa Farduri 168 culori Fraulein38 Sweet Dreams este o revelatie in colectia ta de cosmetice, prin cele 168 de nuante proportionate intr-o formula cromatica irezistibila. Fardurile au o compozitie delicata, ce permite intinderea lor omogena.

Asezate intr-o caseta eleganta cu doua palete flexibile, acestea sunt usor de manevrat. Nu ezita si profita cu incredere de avantajele oferite de o trusa de machiaj, in ton cu moda!

- Set 12 pensule machiaj Fraulein38 Premium Edition se incadreaza perfect in trusa ta de machiaje, gratie husei in care sunt ordonate. Materialul de calitate si matasos permite flexibilitatea miscarilor. Incepatoare sau deja initiata in arta machiajului, vei gasi make-up artistul din tine cu acest set de pensule machiaj profesionale.

CADOU - Trusa 10 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata indeplineste cele mai pretentioase dorinte ale femeilor iubitoare de frumos. Rujurile sunt un rasfat pentru buze, iar formula speciala din care sunt concepute nu incarca buzele si rezista timp indelungat. Trusa difera in functie de stocul disponibil!

Baton Fond de Ten - Foundation Stick, 15g - este must-have-ul din trusa ta de machiaje. Accentueaza naturaletea mascand eficient micile defecte ale pielii.

Buretel Cosmetic este micul tau secret in obtinerea unui machiaj impecabil.

Adauga in cos Setul Machiaj Sweet Mix si mai repede decat crezi vei fi fericita posesoare a unei colectii fabuloase de machiaje pentru ochi, ten si buze!

 

Valabilitate: 36 luni de la deschidere 

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review