Set Machiaj Summer Time + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
109,90Β RON (TVA inclus) PRP: 230,00Β RON
52
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Setul de Machiaj Fraulein38 Germania Summer Time a fost creat special pentru a face posibil orice stil de vara! Te seduce prin nuante de farduri nude intense si puternic pigmentate completate cu ruj rosu, eyelinere si pensule profesionale de machiaj.

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa Machiaj Profesionala Fraulein38 cu 78 de Culori Beauty in a Box se remarca prin fardurile armonioase cu sidef delicat, dar si culori mate. Nu incarca pleoapa si se mentin mult timp pe piele. Nuantele sunt potrivite pentru toate sezoanele.
  • Trusa are un design modern, practic, cu doua parti flexibile si una fixa. Oglinda incorporata in partea superioara permite o mai buna executare a machiajului.
  • Setul 12 pensule machiaj Fraulein38 Premium Edition iti indeplineste dorintele in materie de produse cosmetice! Pensulele au parul moale si sunt fixate in compartimente individuale in borseta. Aspectul neplacut al pielii va deveni amintire, odata cu folosirea unui set profesional de machiaje, marca Fraulein38.

CADOU - Lip Gloss Mat Meis - culoarea difera in functie de stocul disponibil.
CADOU - Set Eyeliner Gel profesional, fara parabeni, ce contine 2 culori - maro si negru si 2 pensule pentru aplicare si blending


Adauga in cos Set Machiaj Summer Timesi vei primi o colectie premium de produse de machiaj mai repede decat crezi!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review