Set Machiaj Produse Cosmetice Fraulein38 Luxury + CADOU

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
109,90Β RON (TVA inclus) PRP: 230,00Β RON
52
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere



Scoate-ti in evidenta personalitatea cu Setul de machiaj Fraulein38 Luxury  si primesti CADOU o Paleta corectoare Fraulein38!


Set de machiaj Fraulein38 format din:


- Trusa Farduri 120 culori Fraulein38 Bold & Bright- farduri mate si sidefate, neutre & colorate  este primul pas pentru a obtine un make-up profesionist. Fardurile cu particule colorate, dar si cele neutre sunt usor de mixat, aluneca rapid pe pleoape si se pastreaza pe termen lung. Vei avea posibilitatea sa obtii  un machiaj dramatic  sau unul mai natural, de zi. Pentru a-ti accentua privirea, aplica fard iluminator pentru ochi. Culorile sunt dispuse pe doua parti egale, ce pot fi separate.


- Set 20 Pensule Machiaj Fraulein38 Pink Candy cu borsetuta roz din piele ecologica. Setul este  usor de folosit, pensulele sunt  confectionate din materiale superioare, ce nu se altereaza in timp. Trusa cuprinde: 5 pensule mari, cu fire dese si fine, potrivite pentru  texturile tip pudra sau cremoasa, 13 pensule mai mici ideale in uniformizarea fardurilor de ochi, a rujurilor si a tusului, o pensula pentru aplicarea rimelului si una pentru sprancene. Pot fi curatate foarte simplu.


- CADOU - Paleta 15 nuante Concealer 3D Radiance


Valabilitate: 36 luni de la deschidere 

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review