Set Machiaj Golden Look + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
54,90 RON (TVA inclus) PRP: 120,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Machiaj Golden Look te ajuta sa iti definesti frumusetea naturala cu Fraulein38! Printr-o singura comanda, primesti o bogatie de culori de farduri de pleoape si alte cosmetice premium.

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa de machiaj 78 de nuante de farduri, blush, ruj Fraulein38 Moonlight In The Dark va oferi tenului un aspect de portelan, subliniind frumusetea ochilor. Paleta de culori cuprinde farduri mate si usor sidefate. Pot fi combinate foarte usor pentru a obtine un machiaj smokey eyes sau unul simplu de zi. Daca dorim sa concepem un look neutru, nuantele mate pot fi folosite ca baza de machiaj. 
  • In ajutorul minunatelor culori vin 6 nuanţe diferite de pudră şi blush, potrivite oricărui ten sau culoare a ochilor. Nu numai atat, trusa este completata de 12 nuanţe pigmentate de ruj ce te vor uimi prin rezistenţă si strălucire!
  • Trusa de concealer Meis Caffe Latte conţine 3 nuanţe diferite de corector potrivite oricărui ten sau culoare a ochilor. Astfel machiajul tău va scoate in evidenţă cât mai mult din frumuseţea naturală!

Porneste de la cele mai deschise nuanţe ce te vor ajuta să ascunzi micile imperfecţiuni ale pielii, trece prin nuanţele medii ce pot fi folosite drept anticearcăn şi ajunge la cele închise ce vor camufla cu succes roseaţa, cicatricile, acneea, depigmentarea şi chiar tatuajele. 

Trusa de concealer asigură satisfacerea cu succes a tuturor necesităţilor tenului tău! Mai mult, nuanţa de bej deschis poate fi folosită cu rezultate excelente drept iluminator pentru pomeţi şi arcade!

CADOU Buretel Cosmetic special

CADOU Creion pentru sprancene I Love London

CADOU - Rimel 2 in 1 rezistent + eyeliner lichid

Adauga in cos Set Machiaj Golden Look + CADOURI si vei primi o intreaga colectie de machiaje pentru ochi ce urmeaza cele mai noi tendinte!



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review