Set Machiaj Glam Girl + Ceas Dama Vintage Style tip bratara - Indie Red

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
89,90 RON (TVA inclus) PRP: 200,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Intampina orice zi cu un machiaj in nuante calde, potrivite oricarei tinute, cu setul Glam Girl !

Pachetul cuprinde:

-Trusa farduri 78 culori mate si sidefate cu ruj si blush Fraulein38 Moonlight  este formată din culori mate şi sidefate în proporţii egale, cu nuanţe ce variază de la nuante subtile la intens. În ajutorul minunatelor culori vin 6 nuanţe diferite de pudră şi blush, potrivite oricărui ten sau culoare a ochilor şi 12 nuanţe pigmentate de ruj ce vor uimi prin rezistenţă  şi strălucire !

-Trusa de concealer Fraulein38 conţine 15 nuanţe diferite de corector, potrivit oricărui ten sau culoare a ochilor, pentru ca machiajul tău să scoată în evidenţă cât mai mult din frumuseţea naturală. Nuanta de alb stralucitor paote fi folosita cu succes drept iluminator pentru pometi si arcade.


-Eyeliner Gel 2 culori + 2 pensule perfect pentru un machiaj îndrazneţ, dar şi pentru trasarea liniilor fine ale unui machiaj natural, setul profesional de eyeliner gel conţine o cutiuţă cu gel negru şi una cu gel maro, precum şi două pensule speciale, pentru aplicare si blending.

-Ruj Hidratant  este hidratant in culoarea Fireball cu textura cremoasa  va ramane pe buzele tale pana la 24 ore fara a necesita reimprospatare! 


CADOU- Ceas Dama Vintage Style tip bratara - Indie Red


 






Valabilitate: 36 luni de la deschidere 

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review