Set de Machiaj Orchid Touch + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
89,90 RON (TVA inclus) PRP: 180,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set de Machiaj Orchid Touch Look este solutia ideala pentru un machiaj perfect bogat in culori si texturi fabuloase cu zero imperfectiuni ale tenului! 

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa Farduri 40 culori Fraulein38 Orchid Dream cu o textura nemaipomenita pentru un machiaj de lunga durata. Cu aceasta paleta versatila, poti obtine atat un machiaj nude de zi cat si unul electrizant de seara.
  • Setul de 20 pensule machiaj 20 Classy Black este solutia perfecta pentru un machiaj de revista. Pensulele vin in forme diferite pentru a iti eficientiza fiecare proces al rutinei tale de machiaj.
  • Buretel Cosmetic special pentru aplicarea fondului de ten sau a corectorului cu o precizie nemaipomenita.


CADOU - Trusa de concealer Meis contine 6 nuante diferite de corector, potrivit oricarui ten sau culoare a ochilor. Machiajul tau va scoate în evidenta cat mai mult din frumusetea naturala - paleta difera in functie de stocul disponibilCADOU - Trusa 10 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata - trusa difera in functie de stocul disponibil

Alege Set de Machiaj Orchid Touch si vei primi o colectie fascintanta de machiaje plus cadouri care sa iti completeze noile produse!

ATENTIE ! Suportul in care sunt asezate pensulele NU este inclus in setul de machiaj.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review