Set de machiaj Fraulein38 Touch of Rainbow + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
154,90 RON (TVA inclus) PRP: 320,00 RON
51
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set de machiaj Fraulein38 Touch of Rainbow aduna intr-un singur loc toate elementele necesare realizarii unui machiaj reusit si de durata! Iti ofera farduri de ochi, blush-uri, anticearcan, rimel rezistent, rujuri rosii si pensule profesionale.

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa Farduri 183 culori cu blush Fraulein38 All in One contine culori mate si sidefate în proportii egale. Nuantele fardurilor variaza de la subtil la intens. In plus, colectia de blush-uri splendide iti adauga vibratii de culoare in obraji.
  • Set 20 pensule machiaj Fraulein38 Pink Candy contine pensule de toate formele şi mărimile. Acestea vin intr-o borseta eleganta din piele ecologica moale, de culoare roz. Foarte fin, cu un colorit aparte, puful pensulelor Fraulein38 Pink Candy este realizat atat din par natural, cat si din fibre sintetice de calitate.

CADOU - Trusa 6 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata - trusa difera in functie de stocul disponibilFiecare nuanta este o incantare pentru buze si le imbraca in textura delicata.

CADOU - Rimel Etude Maxi-Volume Ultra Noir cu protectie UV - o singura aplicare este suficienta pentru a-ti intensifica privirea. Fiecare fir va fi protejat impotriva razelor ultraviolete. 

CADOU - Corector, Anticearcan, Concealer 15 culori Fraulein38 3D Radiance - te face sa uiti de efectele noptilor nedormite si alte imperfectiuni ale tenului. Trusa completa de corectoare creeaza numai aspecte odihnite si luminoase.

Ai incredere in Set de machiaj Fraulein38 Touch of Rainbow si te vei bucura de o colectie completa de produse cosmetice de calitate!


ATENTIE ! Suportul in care sunt asezate pensulele NU este inclus in setul de machiaj.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review