Set de Machiaj Fraulein38 Take Me Out

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
164,90 RON (TVA inclus) PRP: 350,00 RON
52
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set de Machiaj Fraulein38 Take Me Out este aliatul tau pentru a obtine rezultate spectaculoase in ceea ce priveste machiajul! Indiferent de evenimentele si ocaziile care te asteapta pe viitor, vei reusi sa realizezi stiluri diferite de machiaj ce merita admiratie.

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa Machiaj Take Me Out Premium Pallete cu pudra, blush si Lip Gloss contine 30 nuante sidefate de fard. Colectia este completata de 5 blush/pudra perfecte pentru orice tip de piele si 5 Lip Gloss-uri cu pensula pentru aplicare dintre care 4 sunt lucioase si unul este cu sclipici.
  • Oglinda incorporata asigura o aplicare rapida si precisa a fardului. In plus, flexibilitatea casetei iti da posibilitatea sa o asezi pe orice suprafata. Poti pastra in geanta zi de zi culorile care iti plac cel mai mult. Este foarte simplu: detasezi una din cele 5 palete ale trusei si o asezi in mini-trusa prevazuta cu oglinda care se afla in mijlocul fardurilor.
  • Set 12 pensule machiaj Fraulein38 Black Extravaganzaconţine pensule variate. Sunt aranjate într-un etui cilindric practic şi elegant, de culoare neagra. Pentru un plus de stil, pensulele dispun de manere din lemn lacuit negru si inele de prindere cromate cu finisaj negru!

Pensulele sunt in numar de 12: pensula de pudra, pensula de stippling (folosita atat pentru produsele cremoase, lichide cat si cele compacte si pulbere), pensula taiata in unghi pentru blush sau bronzer, pensula plata din peri sintetici pentru fond de ten (lichid sau cremos), o pensula de blending din peri moi, o pensula asemanatoare dar taiata in unghi, pensula pentru eyeliner/ sprancene din peri sintetici, o pensula moale pentru aplicarea fardului, pensula de accent, o pensula pentru ruj, una dreapta si una pentru aplicarea eyeliner-ului gel.

Setul este format atat din pensule din peri naturali cat si din pensule din peri sintetici.

  • Mascara Lash Plus este un rimel profesional de volum si alungire. Versatil, produsul este recomandat atat unui machiaj de zi cat si unui machiaj de seara. Alungeste genele cu pana la 25% mai mult!
  • Corector, Anticearcan, Concealer 15 culori Fraulein38 3D Radiance iti ofera un aspect impecabil ca de portelan. Ai 15 corectoare diferite la dispozitie pentru a uita de imperfectiunile tenului. Le poti combina pentru efecte cat mai naturale.

Make-up artist sau doar pasionata de machiaj - Setul de Machiaj Fraulein38 Take Me Out te va pune in lumina reflectoarelor dupa fiecare folosire!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review