Set de Machiaj Fraulein38 Rainbow Girl

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
89,90 RON (TVA inclus) PRP: 180,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set de Machiaj Rainbow Girl iti pune la dispozitie cele mai fabuloase farduri de ochi si pensule machiaj profesionale! In plus, setul este completat de o paleta de rujuri in nuante elegante de rosu si un baton fond de ten pentru un machiaj smart al tenului.

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa Farduri 120 culori Fraulein38 Rainbow Seven iti ofera farduri mate si sidefate in culori vii. Poti experimenta cu toate culorile indiferent de nuanta tenului sau a ochilor. Te poti juca cu nuante electrizante de albastru, mov, verde, roz, purpuriu sau poti opta pentru un machiaj patrunzator de nude.
  • Set 12 pensule machiaj Fraulein38 Studio Black sunt realizate din puf foarte fin. Manerul este din lemn lacuit negru iar inelele de prindere cromate vin cu finisaj argintiu si borseta din piele ecologica pentru transport si depozitare.
  • Trusa 10 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata - trusa difera in functie de stocul disponibil - cele 10 nuante delicioase de ruj rosu sunt cremoase si rezistente. Le poti blendui usor pentru a obtine rezultate unice si fabuloase.
  • Baton Fond de Ten - Foundation Stick, 15g - culoarea difera in functie de stocul disponibil - este usor sa-ti uniformizezi tenul cu batonul fond de ten. Il poti folosi si pe post de corector pentru a retusa doar imperfectiunile.

Adauga in cos Set de Machiaj Fraulein38 Rainbow Girl si vei primi o colectie moderna de machiaje pentru ochi, ten si buze completata de un set profesional de pensule machiaj!

ATENTIE ! Suportul in care sunt asezate pensulele NU este inclus in setul de machiaj.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review