Set de Machiaj Fraulein38 Moonlight Seduction

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
89,90 RON (TVA inclus) PRP: 180,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Incearca Set de Machiaj Fraulein38 Moonlight Seduction si intampina orice zi cu un machiaj in nuante calde, potrivite oricarei ocazii! Cu o singura comanda, te bucuri de o abundenta de produse premium de machiaj.

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa farduri 78 culori mate si sidefate cu ruj si blush Fraulein38 Moonlight - contine o colectie fascinanta de farduri de ochi in nuante calde sau indraznete. Trusa e completata cu rujuri seducatoare si blush-uri ce invoca prospetimea in obraji.
  • Rimel Etude Maxi-Volume Ultra Noir cu protectie UV - rasfata fiecare fir al genelor in culoare intensa de un negru ravasitor. Complexul rimelului este imbogatit cu proprietati active ce protejeaza genele de razele ultraviolete.
  • Eyeliner Gel rezistent la transfer Long Wear vine cu 2 culori intense de maro si negru. Cele 2 pensule din trusa te ajuta la trasarea liniilor perfecte si blenduirea gelului pentru un efect natural. 
  • Set 12 pensule machiaj Black Premium Fraulein38 realizate din puf foarte fin, au manere solide din lemn lacuit. Este usor sa le transporti si depozitezi datorita unei borsete din piele ecologica.

Adauga in cos Set de Machiaj Fraulein38 Moonlight Seduction si in scurt timp te vei bucura de o noua si moderna colectie de machiaje!

ATENTIE ! Suportul in care sunt asezate pensulele NU este inclus in setul de machiaj.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review